Двустаен апартамент в Пазарджик

Двустаен апартамент в Пазарджик


Агенция за недвижими имоти "ДОМ-КО" предлага двустаен панелен апартамент с площ от 64 кв.м. в центъра на Пазарджик с добра локация, но с нисък данък .
Преобразен до неознаваемост, готов за живеене, изпълнен с много светлина!
Под, покрит с нов НЕПРЕКЪСНАТ немски ламиниран паркет, семпло кухненско обзавеждане чисто нова баня с чисто нови плочки стил бамбук, мивка, душ и моно блок.
Перфектно монтирани растарни тавани с вградени лед светлини.
Подменена и проверена водо и електро инсталация. Окабеляване за кабелна телевизия в всички стаи. Шпакловки и гипсо картон на тавани и стени прясно боядисани в бяло.
Присъеденени 6 кв/м от тераса към общата площ на апартамента с което може да се преустрои на малък тристаен(64+6) . Има тъмно помещение и голяма изба. Двойна пвц дограма, Четири заключващи се врати; въшна -входна, междуетажна заедно със съседния апартамент, метална собствена и интериорна монтирана на метална каса.
Шумо и Топло изолиран в САНИРАНА 6 етажна сграда с перфектен външен вид. Апартамента е на петия етаж. квадратурата оговаря точно на посочената в нотариалния.акт, в сравнение с новото сроителство. Снимките са, от преди месец и датата отпечтана вурху тях не е реална !!! За повече информация и огледи тел.0878 85 95 05 Здравко Ватев.

Характеристики


Категория: Двустаен апартамент

2015©Dom-Ko

Всички права са запазени.