Почивна база Цигов чарк

Почивна база Цигов чарк


 

Агенция за недвижими имоти "ДОМ - КО" предлага за продажба ваканционно селище представляващо комплекс от 5 отделни къщи. Четири от къщите са двуетажни и една едноетажна. Комплекса е разположен на площ от 1400 кв.м. в красива месност с невероятен изглед.
Двуетажните къщи на първия етаж всяка има напълно обзаведена кухня и трапезария, както и всекидневна, която може да се използва като спално помещение с разтегателен диван и отделен санитарен възел. На първия етаж има камина с дърва, която създава допълнителен уют за почиващите. Монтирани са LED LCD HD телевизори излъчващи много сателитни телевизионни програми. Първият етаж разполага с просторна веранда с изглед към планината и язовир Батак. На втория етаж се намират две напълно самостоятелни спални помещения всяко със собствен санитарен възел. Всяка спалня има тераса с изглед към планината и язовир Батак.
Едноетажната къща разполага с две отделни спални всяка с две единични легла, всекидневна с напълно оборудване кухня и просторна веранда.
В комплекса се намират две външни барбекюта, като едното е покрито и може да приеме над 20 човека, както и битова механа също за около 20 човека.
Общия капацитет на базата е 36 легла.
Базата разполага с безплатна интернет връзка на територията на цялата база, както и безплатен паркинг за паркиране и детска площадка. Комплекса разполага със собствена пречиствателна станция на биоразградим принцип. Мястото е отлична отправна точка за посещения на много природни и културни забележителности и събития. За огледи и информация тел.0878 85 95 05 Здравко Ватев.

  

Характеристики


Категория: почивна база

2015©Dom-Ko

Всички права са запазени.