Къща в с.Варвара

Къща в с.Варвара


Предлагаме за продажба новопостроена двуетажна къща с разгърната застроена площ 247 м2 в село Варвара. Първият етаж е с площ от 129 м2 и се състои от многофункционално помещение, обединяващо в себе си всекидневна, трапезария и кухненска част; спалня; детска стая; механа; баня и отделно тоалетна.
Вторият етаж е с площ от 118 м2 и се състои от многофункционално помещение, обединяващо в себе си всекидневна, трапезария и кухненска част; спалня; детска стая; санитарен възел с тоалетна.
Къщата разполага и с тавански етаж с вътрешна изолация, който има възможност да се пригоди за живеене и да се ползва като трети етаж. Площта му е 120 м2.
Къщата е построена в парцел с площ от 1000 м2. Проектирана е и е построена съобразно всички изисквания. Направена е цялостна външна изолация, ел. инсталация, ВиК инсталация, захранване за парно отопление, поставен италиански фаянс в санитарните възли и монтирани интериорни врати.
Къщата разполага с неповторима панорамна гледка към Горнотракийската низина от едната си страна и към полите на Родопите от другата. Селото пък от своя страна е известно с уникалния си климат и природа, както и с топлите си минерални извори.
За контакти тел. 0878/859 505.

Характеристики


Категория: Самостоятелна къща

2015©Dom-Ko

Всички права са запазени.