Къща в град Велинград

Къща в град Велинград


 Агенция за недвижими имоти „ДОМ-КО“ ви предлага да закупите имот, проектиран за Резиденция, построен през 1997год., находящ се в центъра на град Велинград, представляващ:          

Жилищна сграда, състояща се от два редовни етажа и използваемо под покривно пространство, застроена на площ- 187кв.м., с РЗП – 374кв.м.;  

Три броя гаражи застроени във вътрешния двор с площи 21кв.м., 24кв.м., и 18кв.м.;    

Помещение за персонал с площ 24кв.м.  

Дворно място, цялото с площ 773кв.м., оградено.  

Разпределението на Жилищната сграда е както следва:                    

Етаж първи- две спални с подова настилка дюшеме, помещение за механа с под гранитогрес, техническо помещение – котелно за отоплителна инсталация.  

Етаж втори- Общо отворено помещение представляващо хол, трапезария, кухня и входно антре, тоалетна, три спални с подови настилка дюшеме, с две бани и тоалетни, открито стълбище към подпокривният етаж.              

Подпокривен етаж- отворено помещение с подова настилка от гранитогрес и дървена ламперия по стените и тавана, изграден барплот с вода и канализация до него.        

Сградата е построена и до момента не е използвана, дограмата е дървена двукатна с външни дървени капаци. Вътрешни врати от дърво -масив.      Имота е подходящ както за лично ползване, така и за отдаване като къща за гости.      

Необходими са довършителни работи.    

За повече информация и огледи телефон 0878688860   

За подобни и други оферти, моля посетете нашата Интернет страница www.DOM-KO.COM

 

Характеристики


Категория: Къща

2015©Dom-Ko

Всички права са запазени.