Хотел в к.к. Пампорово

Хотел в к.к. Пампорово


Пампорово е един от най- модерните ски курорти,  разположен в сърцето на Родопите. Намира се на 240км от София и на 80 км от Пловдив. Привлекателен и съвременен Пампорово е най-слънчевия планински курорт в Европа, с не по-малко от 270 слънчеви дни на година. Ски и сноуборд могат да се карат от края на ноември до края на април. Общо снежните дни са над 150, а снежната покривка често достига до над 2 м. Курортът е разположен на 1650 м. надморска височина, в подножието на връх Снежанка (1926м.), който e част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз.
Ски пистите са с обща дължина 16км., при надморска височина от 1926м до 1450м. и всички са маркирани в зависимост от трудността им, като тук има идеални условия, както за начинаещи скиори, така и за скиори с опит. Съоръженията, обслужващи мрежата от писти в к.к. Пампорово, са с капацитет от 11 600 човека на час. Влековете са девет на брой, а лифтовете – шест /седалкови/ и нов шестседалков закрит лифт. Инсталирани са машини за изкуствен сняг, както и осветление за нощно каране.
Имотът, който предлагаме за продажба е незавършен новопостроен хотел с разгърната застроена площ от 2680 кв.м., който е построен в имот с площ от 2214 кв.м. Предвидени са общо 60 двойни стаи и апартаменти, а легловата база е с капацитет от 140 места. В планът на хотела има включени още лоби бар и ресторант, СПА, голяма външна градина и паркинг. Местоположението на хотела е едно от най-стратегическите в курорта, тъй като хотелът е в непосредствена сграда в близост до ски-пистите и ски-съоръженията.
Покупката на този имот е една добра и сигурна инвестиция за всеки, който е решил да развива такава дейност на едно от най-подходящите за това места.
За контакти и повече информация телефон 0878/688860.

Характеристики


Категория: Хотел

2015©Dom-Ko

Всички права са запазени.